Ett litet steg i taget

Talade med en Diakon om livet och vad som gör att en del inte känner sig värda att ta emot. Stolthet sa han och förnekelse. Nämen inte ska jag ha … Nämen inte jag…
Precis om en narkoman i början tänker: jag kommer aldrig bli som han på plattan… Eller någon som ofta äter sötsaker och fel mat och lägger på sig några kilo, lite i taget och tänker att jag kommer aldrig bli fet, få fetma… eller alkoholisten som säger att jag har inga problem, jag kan sluta närsomhelst… eller rökaren … osv… osv…
Har du funderat på om du förnekar något i ditt liv? Eller väljer att se bort eller inte se alls…

Nu är ju perfekt att börja ta ett steg i den riktning du önskar …
Du vet att du kan! Precis som du har lyckats med så många andra saker i livet. Stora som små! Det är ju inte så svårt egentligen… ett litet steg i taget. Heja dig!!!

Blogginlagg4_ett_steg_i_taget