Föreläsningar

En energisk spark i rumpan med en stor skopa vett

Ingela lämnar ingen i publiken oberörd. Har föreläst i över 10 år och brinner för att utbilda i vad hon kallar ”sunt förnuft.”

Hon blandar forskning med filosofi och en stor skopa vett. Krångla inte till det! När ni vill inspirera personalen till långsiktiga förändringar med hjälp av många skratt, konkreta tips och råd utan pekpinnar då ska ni boka Ingela på en timme, halvdag eller heldag.

Du kan välja mellan ett flertal ämnen då Ingela under många år har föreläst om sitt år på segelbåt med familjen, attityder, ergonomi, vikt och hälsa, avslappning och meditation, enkel hälsa, kost och träning, energi för livet, detaljerade föreläsningar om cellnäring och blodsocker m.m. Välkomna med er förfrågan.

Ingela Janlert är full av energi och bjuder verkligen på sig själv när hon får sin publik att lyssna på varje ord som hon levererar. Det är så skönt att lyssna på någon som berättar om sina egna erfarenheter och inte bara är ett plagiat. Hon lever som hon lär och är en rollmodell för alla som vill må bra.

– Arndt´s Affärsnätverk

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så ringer vi upp!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Profile image

Kursen hålls av Ingela Janlert

Föreläsare, Inspiratör, Hälsorådgivare, Atlantenseglare, Entreprenör, och
grundare av Yes Group Sweden. Läs mer om Ingela här »

Kontaktuppgifter