Viktminskningsgrupp på 8 kvinnor

Igår startade jag en viktminskningsgrupp på 8 kvinnor, inkl mig själv OCH det känns såååå kul. Jag har under hela 2015 tänkt gå ner lite i vikt men röster som… näee jag är ju ganska snygg, jag mår ju himla bra, jag kan gå ner när jag vill, det är inte så många kilo övervikt ju osv osv… OCH jag har startat många måndagar och slutat på tisdagar. Haha… jag vet och kan så mycket… precis som många av er där ute… men… att göra… många är vi som vill men inte är villiga att ta konsekvenserna av målet. Nu tar jag hjälp. Vi är en grupp som ses varje måndag. Vi har vägt in oss och om 10 veckor väger vi ut oss igen och den som gått ner mest i % får äran och en liten gåva. Vi har en sluten Facebookgrupp där vi peppar varandra och delar med oss av tips osv. Jag har hjälpt många genom åren att gå ner i vikt och det är sååå himla roligt. Nu är första gången som jag själv deltar med mina kunder. Och det är både läskigt och superkul. 65 kg visade vågen imorse. Spännande och se vad den visar om 10 veckor. Jag kommer skriva om mina upplevelser här under tiden och du är mycket välkommen att läsa! Heja heja oss!

Blogginlagg3_viktminskning