Hälsorådgivning

Ingela hjälper dig att hitta just dina behov

Har du varit på företagshälsovården och tagit dina blodprov? Vad bra. Då vet du vad du ska fokusera på framöver. Det är här Ingela kommer in så att det blir av!

Ingela tittar på din helhet, du får svara på många frågor som resulterar i en handlingsplan för ett friskare liv långsiktigt. Upptäck vad din kropp behöver, beroende på var du befinner dig nu. Det resulterar i en handlingsplan som är skräddarsydd för dig. Besök Ingela varje år för att behålla din hälsa och agera i god tid för att vända vanor som är ohälsosamma. Vi vet ofta men vi har svårt att ta tag i mycket och det är där Ingela kommer in för att hålla dig på rätt spår. Kom varje vecka eller varje månad. Ingela brukar säga – ”Det ska vara kul och enkelt och ge resultat, annars kan vi strunta i det.”

Jag har varit hos Ingela på hälsorådgivning. Fick en fantastisk genomgång av hur kroppen fungerar och framför allt min kropp och varför jag mår som jag gör. Nu förstår jag sambanden mellan kosten, ätvanor, smärta, träning, vila och min hälsa. Gick därifrån med många svar och nu är det bara att sätta igång. Tack Ingela!

– Anita, Ekonomistudion

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så ringer vi upp!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Profile image

Hälsorådgivning ges av Ingela Janlert

Föreläsare, Inspiratör, Hälsorådgivare, Atlantenseglare, Entreprenör, och
grundare av Yes Group Sweden. Läs mer om Ingela här »

Kontaktuppgifter