Tjänster hos 360° hälsa

Ingela Janlert brinner för hälsa

Hon erbjuder föreläsningar, personliga rådgivningar även heldagar för fördjupning. Ingela har alltid ett ess i rockärmen för just din hälsofråga. Ingela testar produkter och tjänster regelbundet inom hälsobranschen för att vara din navigatör i hälsodjungeln och erbjuder därför en del produkter till försäljning för att underlätta för dig. Både privat och på företag. Så håll utkik under nyheter för att se vad som händer just nu.

img_2

Hälsorådgivning

Yoga tillsammans med Amrita Devraj (Ingela)

Kundaliniyoga betyder medvetenhet och är en fantastisk form av yoga som verkligen gör skillnad. Du får här grunderna i yoga och meditation blandat med ayurvedisk visdom.

img_2

Doula

WOMAN WHO HELPS WOMEN

En doula stödjer blivande föräldrarna oavsett önskemål samt verkar för för ett gott samarbete med med andra inblandade som mvc, förlossningspersonal och bvc.

img_1

Hälsorådgivning

Ingela hjälper dig att hitta just dina behov

Har du varit på företagshälsovården och tagit dina blodprov? Vad bra. Jaha, sen då? Ingela tittar på din helhet, du får svara på många frågor som resulterar i en handlingsplan för ett friskare liv långsiktigt. Upptäck vad din kropp behöver, beroende på var du befinner dig nu. Det resulterar i en handlingsplan som är skräddarsydd för dig.

img_2

Föreläsningar

En energisk spark i rumpan med en stor skopa vett

Ingela lämnar ingen i publiken oberörd. Har föreläst i över 10 år och brinner för att utbilda i vad hon kallar ”sunt förnuft.” Hon blandar forskning med filosofi och en stor skopa vett. Krångla inte till det! När ni vill inspirera personalen till långsiktiga förändringar med hjälp av många skratt, konkreta tips och råd utan pekpinnar då ska ni boka Ingela.

img_3

Heldagar

Varje deltagare får en skräddarsydd hälsoplan

På en heldag går Ingela igenom hur kroppen fungerar, förklarar begrepp och vad varje människa behöver för ett friskt, långt och balanserat liv. Praktiska övningar sker på plats som enkel och kul träning, avslappning, nyttig matlagning blandat med fakta, inspiration och många skratt. Det finns så mycket prestation och ångest i hälsa och det vill Ingela ta bort. Denna heldag gör precis det. Gör hälsa kul och enkelt!

Produkter

Produkter

Råd som verkligen gör skillnad

Ingela provar själv friskvårdsaktörer och produkter både för att fastställa kvalitet och för att bättre hjälpa dig navigera genom ”hälsodjungeln”. Det är fakta idag att maten inte innehåller lika mycket näring längre och att vi äter allt mer tomma kalorier. Jag tror på att göra det enkelt. Drömmen vore såklart en egen gård i Italien med solmogna grönsaker och frukter och egna lamm. Nu ser det inte ut så för mig och dom allra flesta.