Kundaliniyoga

Kundaliniyoga betyder medvetenhet och är en fantastisk form av yoga som verkligen gör skillnad. Du får här grunderna i yoga och meditation blandat med ayurvedisk visdom.

Kundaliniyoga är ett holistiskt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning.

Kundaliniyoga passar alla åldrar och alla fysiska förutsättningar. Vi blandar övningar med vila och meditationer under 1,5 timme. Det finns matta, kuddan och filtar på plats.

För att förstärka yogan avslutar jag alltid med vibrationer från Gongen under den avslutande vilan och det brukar uppskattas mycket. Du åker hem efter varje pass lugnare i sinnet och full av ny energi och kraft samt många tips och övningar du enkelt kan göra hemma för du får alltid med dig utskrifter av passen och meditationer så du kan göra dom själv när du är hemma om du önskar. Annars ses vi varje vecka och yogar tillsammans.

”Jag hittade Kundaliniyogan 2002 och jag brukar säga att det räddade mitt liv. Från att springa runt i en stressig vardag började jag se inåt och ge mig själv kärlek och fokus. Jag började lyssna på min kropp och fick ett helt annat lugn och självkännedom än innan.”

Namasté

Amrita Devraj
Ingela

Vad säger andra om Ingela?

Att gå på kundaliniyoga med Ingela är som att komma till en oas av välbefinnande och stanna upp en stund i vardagen och ge allt fokus och kärlek till sig själv och att vara totalt närvarande i nuet. Man går därifrån med ett inre lugn och känner sig mer vital och ung, vilket också syns i ansiktet.

Varför är Ingela en bra instruktör?

Ingela är väldigt duktig på att känna in alla i rummet och se och hjälpa de som behöver. Jag älskar att hon förklarar vad vi ska göra och övningarnas ursprung samt vad de gör med kroppen, vad de är bra för och hur det kan kännas. Det ger en trygghet och bygger förtroende och lugn. Hon brukar avsluta med en meditation och det är som grädde på moset. Kundaliniyoga med Ingela går inte att beskriva i ord, det är så bra att det måste upplevas. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan kundalini, så bra är det.

Lina L Västerhaninge

Jag känner mig väldigt hållen och trygg under Ingelas yogapass

Klas L Stockholm

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så ringer vi upp!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Profile image

Yogan ges av Amrita Devraj

Föreläsare, Inspiratör, Hälsorådgivare, Yogatränare, Entreprenör, och
grundare av Yes Group Sweden. Läs mer om Ingela här »

Kontaktuppgifter