”En föreläsning med hög energi och vi fick många bra, enkla och konkreta tips att använda i vardagen.”

Nordea

”Ingela Janlert är full av energi och bjuder verkligen på sig själv när hon får sin publik att lyssna på varje ord som hon levererar.”

Arndt´s Affärsnätverk

”Jättebra och inspirerande föreläsning, bra konkreta tips kring kost och motion” Betyg 6 av 6.”

Nordea

Ingela Janlert

Entreprenören som seglat till Västindien med familjen, haft flera hundra anställda, gjort en exit, en konkurs och sadlat om till hälsorådgivare. Ingela brinner för att göra hälsa kul och enkelt.

Ingela är ett energiknippe som inte lämnar någon oberörd. Hon vet vad hon talar om efter många års erfarenheter som arbetsgivare över flera hundra anställda, seglat ett år med familj till Västindien tur och retur, gjort en exit, en konkurs och sadlat om till hälsorådgivare där hon med sunt förnuft och ett uppfriskande helhetstänk inspirerar sin publik att göra hälsa kul och enkelt.

Kunden ska alltid komma i första hand. För att kunna garantera och bibehålla en hög standard utbildar sig Ingela kontinuerligt. Hon provar dieter och produkter löpande för att vara din navigatör i hälsodjungeln. Efter flera år med företaget Livskuponger har Ingela även erfarenhet av ingående kvalitetssäkring av friskvårdsaktörer och har ett brett nätverk att rekommendera sina klienter. Allt för att du ska slippa hamna i kontakt med oseriösa aktörer.

Förutom gedigna livserfarenheter har Ingela även ett brett spektra av utbildningar inom kommunikation, hälsa och personlig utveckling, som t.ex. IHM Strategisk Affärskommunikation, certifierad Hälsorådgivare med inriktning på kost och näring, Tony Robbins Master University, Ayurvedisk massage och hälsorådgiving, basmedicin, meditation, yoga, doula och mycket mer.

Välgörenhet/CSR

Ingela driver företaget 360 Grader Hälsa sedan 2004. Hon är även grundare av Yes Group Sweden, en ideell förening som är inspirerad av Tony Robbins som bjuder in föreläsare från hela världen för att inspirera personlig utveckling. Varje år runt jul arrangerar Ingela även Basket Brigade som skänker mat till behövande barnfamiljer. Läs mer om Basket Brigade hos Yes Group Sweden. Läs även intervjuer med Ingela på Aftonbladet och Expressen.

Det finns ett ökat tryck på företagen att respektera mänskliga rättigheter, grundläggande arbetsrättsprinciper och grundläggande miljöstandarder oavsett var i världen de verkar. Man talar om att företagen har ett socialt ansvar, Corporate Social Responsibility, CSR.

Ingela brinner för att göra skillnad och när du anlitar Ingela ska du veta att förutom Basket Brigade är du med och bidrar till en bättre värld när Ingela varje månad skänker till olika välgörenhetsorganisationer genom Yes Group Sweden. Det är bl.a SOS Barnbyar, Hand in Hand, Smile, Barncancerfonden m.m. Genom att köpa produkter av Ingela är du med och ger mat till barn i Afrika så barnen kan studera istället för att jobba och till många andra välgörenhetsorganisationer som Neolife skänker till.

Tack för att du bidrar!

Se Ingela berätta om sitt arbete

Vad säger andra om Ingela?

Tack Ingela för heldagen! Den satte spår som jag kommer ta med mig hela livet. Vi hann med så många olika områden inom hälsa. Otroligt glad och tacksam för att du valt att dela med dej av dina kunskaper.

Susanne, Förskolelärare

Jag hade provat allt innan, trodde jag, efter 1,5 mån med Ingelas rekommendationer försvann alla mina eksem på händerna och har inte kommit tillbaka. Innan hade jag stora sprickor och händerna blödde. Och det var så enkelt! Jag är överlycklig!

Catharina, Hälsoplanledare

Wow, jag har ätit mer än jag brukar, får mer energi än innan OCH gått ner 1 kg i veckan! Helt otroligt!

Ulf, F4 Tryckeri

Jag har varit hos Ingela på hälsorådgivning. Fick en fantastisk genomgång av hur kroppen fungerar och framför allt min kropp och varför jag mår som jag gör. Nu förstår jag sambanden mellan kosten, ätvanor, smärta, träning, vila och min hälsa. Gick därifrån med många svar och nu är det bara att sätta igång. Tack Ingela!

Anita, Ekonomistudion

Profile image

Kursen hålls av Ingela Janlert

Föreläsare, Inspiratör, Hälsorådgivare, Atlantenseglare, Entreprenör, och
grundare av Yes Group Sweden. Läs mer om Ingela här »

Kontaktuppgifter